09123193979
شنبه تا چهارشنبه 09:00 تا 17:00

مقایسه سختی‌گیر رزینی و مغناطیسی

مقایسه سختی‌گیر رزینی و مغناطیسی
  • مقایسه سختی‌گیر رزینی و مغناطیسی، موضوعی بسیار مهم و همین‌طور جالب که کارشناسان و حتی متخصصان این زمینه را به چالشی جدی می‌کشد. توجه‌نکردن به این موضوع بسیار مهم می‌تواند باعث خرید اشتباه و مهم‌تر از همه ازدست‌دادن بخشی از سرمایه بدون گرفتن نتیجه دلخواه باشد.

    ما در این مقاله قصد داریم به این موضوع بسیار مهم بپردازیم تا شما عزیزان بهترین و مناسب‌ترین گزینه موجود را برای خود برگزینید.

    در واقع سختی‌گیر رزینی و مغناطیسی تفاوت‌های جالبی باهم دارند. هر کدام مزایا و معایب منحصربه‌فرد خود را دارند. به‌عنوان‌مثال یکی از آن‌ها ارزان‌قیمت است و دیگری گران‌قیمت، یکی هزینه نگهداری بالایی دارد و یکی ندارد و غیره…

    با مهام پالایش همراه باشید تا با مقایسه و این تفاوت‌های ریزودرشت سختی‌گیر رزینی و مغناطیسی آشنا شوید.
    شما می‌توانید برای خرید سختی‌گیر و دیگر وسایل موردنیاز برای تصفیه آب همین حالا وارد سایت مهام پالایش شوید و اقدام به خرید محصول موردنظر خود کنید.

    این نکته بسیار مهم را نیز فراموش نکنید که شما می‌توانید برای دریافت مشاوره رایگان همین حالا با شماره 09123193979 تماس حاصل کنید. کارشناسان و متخصصان مجرب مهام پالایش بطور کاملا دقیق به شما عزیزان مشاوره و راهنمایی می‌دهند.

    آشنایی با معنا و مفهوم سختی‌گیر

    معنای سختی آب و سختی‌گیر

     

    بهتر است قبل از اینکه به سراغ اصل مطلب؛ یعنی مقایسه سختی‌گیر رزینی و مغناطیسی، برویم با سختی‌گیر و کلمه سختی آب آشنا شویم تا با ذهنیتی آماده به سراغ مطلب اصلی برویم.

    سختی آب در واقع به آبی می‌گویند که املاح زیادی از کلسیم و منیزیم حل شده در خود دارد. این آب می‌تواند برای سلامتی انسان و همین‌طور دستگاه‌هایی که از آب استفاده می‌کنند همانند چای‌سازها، قهوه‌سازها، شیرآلات و لوله‌ها و غیره… مضر باشد و به آنها آسیب زیادی بزند.

    دانشمندان، مهندسان و همین‌طور متخصصان برای رفع این مشکل بزرگ دست به همکاری زدند و دستگاه‌های سختی‌گیر را ابداع کردند. در واقع دستگاه سختی‌گیر دستگاهی است که املاح معدنی آب همانند کلسیم و منیزیم را حذف می‌کند و آب را نرم می‌کند.
    این دستگاه از مدل‌های مختلفی با مزایا و معایب خاص خود برخوردار است. سختی‌گیر رزینی و مغناطیسی جزو این مدل‌ها قرار می‌گیرند.

    از این دستگاه‌ها برای نرم کردن آب بیمارستان‌ها، خانه‌ها، رستوران‌ها و غیره… استفاده می‌شود تا سلامت را به افراد هدیه دهند.

    اهمیت انتخاب سختی‌گیر مناسب

    در قسمت بالایی به‌سختی گیر و سختی آب اشاره‌ای کلی شد. حال در این قسمت باید به اهمیت و ضرورت انتخاب سختی‌گیر اشاره کنیم. این قسمت می‌تواند مهم بودن موضوع مقایسه سختی‌گیر رزینی و مغناطیسی را به شما عزیزان نشان دهند.

    به‌طورکلی انتخاب سختی‌گیر مناسب برای ازبین‌بردن املاح غیرضروری و مضر آب می‌تواند به بهبود کیفیت آب کمک بسیاری بکند.

    دلایل انتخاب سختی‌گیر درست

    انتخاب سختی‌گیر درست دلایل بسیاری دارد این دلایل عبارت‌اند از:

    • کاهش رسوب‌گذاری و رسوب‌گیری لوله: آب سخت می‌تواند تأثیر بسیار منفی روی لوله‌ها بگذارد و باعث رسوب بستن آنها شود. علاوه بر لوله‌ها، این سختی‌ها می‌توانند اثر منفی روی تمامی تجهیزاتی که مصرف آب دارند داشته باشند. استفاده از سختی‌گیر و انتخاب سختی‌گیر مناسب می‌تواند تأثیر بسیار خوبی روی کاهش رسوب‌گذاری آب‌روی وسایل و لوله‌ها داشته باشد و حتی از بروز این مشکل جدی جلوگیری کند.
    • بهبود کیفیت آب: سختی آب به‌قدری مشکل است که می‌تواند حتی روی طعم آب و غذاها تأثیر منفی داشته باشد. سختی آب باعث می‌شود آب طعم تلخی یا فلزی داشته باشد. این موضوع باعث مشکلات جدی برای سلامتی انسان نظیر، خشکی پوست و مو، مشکلات قلبی عروقی و غیره… می‌شود. سختی‌گیر مناسب علاوه بر رفع این موضوع می‌تواند باعث بالارفتن کیفیت آب و در نتیجه سلامتی انسان شود.
    خواندن 👈:  فیلتر کربن اکتیو چیست+کاربرد آن در تصفیه آب‌وهوا

    دیگر دلایل مهم…

    • کاهش هزینه تعمیرات: همان‌طور که اشاره کردیم سختی آب‌روی تمامی وسیله‌هایی که از آب استفاده می‌کنند تأثیر منفی دارد. این وسایل می‌توانند لوله‌ها، ماشین ظرف‌شویی، ماشین لباس‌شویی، چای‌ساز، قهوه‌ساز و دیگر لوازم‌خانگی که با آب سروکار دارند باشند. یکی از تأثیرات منفی آب سخت کاهش طول عمر و عملکرد این وسایل است. هنگامی که طول عمر این وسایل کاهش پیدا کند دچار فرسودگی‌هایی می‌شوند و نیازمند تعمیرات اساسی خواهند بود. سختی‌گیر مناسب با رساندن آب نرم می‌تواند مانع بروز این مشکل و کاهش هزینه تعمیرات و حتی حذف آن شود.
    • افزایش سلامتی افراد: همان‌طور که اشاره کردیم آب سخت می‌تواند تأثیر منفی بزرگی روی سلامتی انسان داشته باشد. آب نرم شده با سختی‌گیر مناسب می‌تواند تأثیر عالی روی سلامت انسان بگذارد و آن را افزایش دهد.

    این موارد از مهم‌ترین مواردی بودند که به ما نشان می‌دهد چقدر انتخاب سختی‌گیر مناسب می‌تواند برای ما مهم باشد. با دانستن این موارد مهم می‌توانیم به مبحث اصلی یعنی مقایسه سختی‌گیر رزینی و مغناطیسی برسیم.

    مقایسه سختی‌گیر رزینی و مغناطیسی

    مقایسه سختی‌گیر رزینی و مغناطیسی به طور کامل

    با گذشتن از مبحث مهم اهمیت انتخاب درست سختی‌گیر به مبحث اصلی مقاله یعنی مقایسه سختی‌گیر رزینی و مغناطیسی رسیدیم. چه سختی‌گیر رزینی و چه سختی‌گیر مغناطیسی در واقع فرایند نرم کردن منحصربه‌فرد خود را دارند. هرکدام مزایا و معایب متفاوتی نسبت به هم دارند. این موضوعات باعث سردرگمی افراد می‌شود؛ اما دیگر جایی برای این مشکل نیست؛ زیرا در این مقاله به طور کامل به این دو سختی‌گیر می‌پردازیم.

    بهتر است ابتدا هرکدام را به طور کامل توضیح دهیم سپس به مقایسه بپردازیم.

    سختی‌گیر رزینی

    آشنایی با سختی‌گیر رزینی

    همان‌طور که اشاره کردیم سختی‌گیر رزینی نوعی سختی‌گیر است که از فرایند تبادل یونی برای حذف انواع املاح مضر همانند کلسیم و منیزیم استفاده می‌شود.

    نحوه عملکرد سختی‌گیر رزینی

    نحوه عملکرد این سختی‌گیر به صورت زیر است:

    ابتدا آب سخت از طریق لوله‌ها وارد مخزنی حاوی رزین‌های تبادل یونی می‌شود. پس از واردشدن آب، رزین‌های تبادل یونی همانند یک آهن‌ربا یون و املاح کلسیم و منیزیم را به خود جذب می‌کنند. علت این موضوع این است که یون‌های کلسیم و منیزیم بار مثبت دارند و رزین‌های تبادل یونی بار منفی، این موضوع باعث جذب‌شدن این املاح به رزین می‌شود.

    پس از جذب‌شدن تبادل یونی اتفاق میفتد. رزین املاح را می‌گیرد و آنها را با املاح سدیم جابه‌جا می‌کند.
    بعد از گذشت این مرحله آب نرم از مخزن خارج می‌شود و مورداستفاده قرار می‌گیرد.

    مزایا سختی‌گیر رزینی

    در قسمت بالایی به نحوه عملکرد فوق‌العاده جالب این سختی‌گیر پرداختیم. حال باید به یکی دیگر از فاکتورهایی که باعث به‌وجودآمدن موضوع مقایسه سختی‌گیر رزینی و مغناطیسی می‌شود بپردازیم.

    خواندن 👈:  0 تا 100 آنچه می‌بایست در خصوص پمپ خانگی لئو بدانید

    این سختی‌گیر از مزایای منحصربه‌فردی برخوردار است.
    این مزایا عبارت‌اند از:

    • طول عمر بالا: سختی‌گیر رزینی از جمله دستگاه‌هایی است که می‌تواند سالیان سال به شما خدمت کند البته اگر از آنها به درستی استفاده کنید.
    • مناسب برای مصارف مختلف: همانطور که در قسمت‌های بالایی اشاره کردیم از این سختی‌گیرها می‌شود برای نرم کردن آب در مصارف مختلفی استفاده کرد. این مصارف می‌توانند مصارف خانگی، تجاری، خدماتی، کشاورزی و غیره… باشند.
    • کارایی بسیار بالا: این سختی‌گیرها می‌تواند به طور بسیار قدرتمندی سختی آب را کاهش دهند و آب را نرم کنند.
    • قابلیت احیا: رزین‌ها پس از مدتی قابلیت تبادل یونی خود را از دست می‌دهند؛ اما این امکان وجود دارد تا دوباره آنها را احیا کرد و از آنها استفاده کرد.

    این موارد از اصلی‌ترین مزایا سختی‌گیر رزینی بودند. این موارد می‌توانند ما را در مقایسه سختی‌گیر رزینی و مغناطیسی یاری کنند.

    معایب سختی‌گیر رزینی

    این سختی‌گیر همانند دیگر دستگاه‌ها از معایبی برخوردار است. این معایب عبارت‌اند از:

    • هزینه: اگر شما این دستگاه را از یک فروشگاه معتبر خریداری نکنید ممکن است خریدی پر هزینه را تجربه کنید. این موضوع برای هیچ‌کدام از خریداران خوش‌آیند نخواهد بود.
    • نیاز به نگهداری: همان‌طور که اشاره کردیم رزین نیازمند این است که هر از چند گاهی احیا شود.
    • مصرف آب برای احیا: هنگام احیا رزین امکان دارد آب زیادی مصرف شود.

    همانطور که مشاهده کردید مزایا این نوع از سختی‌گیرها بسیار بیشتر از معایب آن‌هاست؛ بنابراین گزینه بسیار خوبی محسوب می‌شود. اگر قصد خرید دارید بر روی لینک زیر کلیک کنید:

    خرید سختی‌گیر رزینی frp

    سختی‌گیر مغناطیسی

    آشنایی با سختی‌گیر مغناطیسی

    سختی‌گیر مغناطیسی همانند سختی‌گیر رزینی یک دستگاه تصفیه و نرم‌کننده آب است.
    این دستگاه از میدان مغناطیسی برای کاهش سختی آب استفاده می‌کند.

    برخلاف سختی‌گیر رزینی یون‌های کلسیم و منیزیم را حذف نمی‌کند؛ بلکه فقط ساختار این یون‌ها را تغییر می‌دهد تا از رسوب جلوگیری شود. امیدواریم تا این قسمت مقاله توانسته باشید با این سختی‌گیرها ارتباط بگیرید؛ زیرا این موضوع می‌تواند کلید اصلی مقایسه سختی‌گیر رزینی و مغناطیسی باشد.

    نحوه عملکرد سختی‌گیر مغناطیسی

    همان‌طور که اشاره کردیم این سختی‌گیر ابتدا یک میدان مغناطیسی ایجاد می‌کند. پس از ایجاد میدان مغناطیسی آب از داخل این میدان عبور می‌کند. میدان مغناطیسی باعث می‌شود که کریستال‌های کلسیم و منیزیم کوچک‌تر می‌کند این کوچک‌تر شدن باعث رسوب‌نکردن آن می‌شود. در واقع این سختی‌گیر فقط مانع رسوب می‌شود.

    مزایا سختی‌گیر مغناطیسی

    این سختی‌گیر همانند سختی‌گیر رزینی از مزایای جالبی برخوردار است این مزایا عبارت‌اند از:

    • هزینه پایین: این سختی‌گیرها به طور معمول هزینه پایین‌تری نسبت به‌سختی گیر رزینی دارند.
    • نصب و راه‌اندازی آسان: نصب و راه‌اندازی این سختی‌گیرها آسان است و نیازی به علم و دانش خاصی ندارد.
    • بدون مواد شیمیایی: این سختی‌گیر به‌هیچ‌عنوان از مواد شیمیایی استفاده نمی‌کند.

    معایب سختی‌گیر مغناطیسی

    این سختی‌گیرها همانند تمامی وسایلی که مزایایی دارند از معایبی هم برخوردار هستند. این معایب عبارت‌اند از:

    • اثربخشی پایین: این سختی‌گیر نمی‌تواند تأثیر آن‌چنانی روی نرم کردن آب داشته باشد. باتوجه‌به تحقیقات این سختی‌گیرها فقط باعث جلوگیری از رسوب بستن می‌شوند.
    • عدم حذف آلاینده‌ها: همان‌طور که اشاره کردیم این سختی‌گیر نمی‌تواند یون‌های کلسیم و منیزیم را حذف کند. فقط باعث تغییر شکل آنها می‌شود.
    • عدم کارایی در آب ساکن: این سختی‌گیرها در آب ساکن کارایی کمتری دارند و این موضوع موجب شده است که تأثیر آنها در طول لوله‌کشی بسیار کاهش یابد.
    خواندن 👈:  طریقه ساخت دستگاه تصفیه آب با فیلتر

    جدول مقایسه سختی‌گیر رزینی و مغناطیسی

    مقایسه سختی‌گیر رزینی و مغناطیسی در قالب جدول

    اگر تا اینجای مقاله، مطالب را به‌دقت مطالعه کرده باشید، خودآگاه متوجه تفاوت‌های آن دو محصول شده‌اید و در ناخودآگاه مغز خود به مقایسه سختی‌گیر رزینی و مغناطیسی پرداخته‌اید.

    البته اگر تا اینجای کار به این موضوع پی نبرده‌اید هیچ مشکلی نیست؛ زیرا ما تصمیم گرفتیم این مقایسه را در قالب یک جدول قرار دهیم تا شما عزیزان به‌راحتی این موضوع را متوجه شوید.

    ویژگی

    سختی‌گیر رزینی

    سختی‌گیر مغناطیسی

    نحوه عملکرد

    تبادل یونی: جابه‌جایی یون کلسیم و منیزیم با یون سدیم میدان مغناطیسی: تغییر شکل‌دادن یون کلسیم و منیزیم
    اثربخشی بسیار مؤثر برای حذف‌کردن یون کلسیم و منیزیم

    به‌جز کاهش رسوبات اثربخشی آن‌چنانی ندارد

    آلاینده‌های دیگر

    فقط یون کلسیم و منیزیم را حذف می‌کند  فقط باعث تغییر شکل یون‌های کلسیم و منیزیم می‌شود و آنها را حذف نمی‌کند
    مصرف آب برای احیای رزین‌ها ممکن است به آب زیادی نیاز داشته باشد

    مصرف آب ندارد

    نگهداری

    نیازمند به احیای منظم رزین‌ها برای تبادل یونی دارد به نگهداری تخصصی نیاز ندارد
    هزینه خرید و همین‌طور نصب اولیه می‌تواند پر هزینه باشد

    نسبت به‌سختی گیر رزینی از قیمت پایین‌تری برخوردار است

    مزایا

    طول عمر بالا، کارایی بالا، قابلیت احیا و مناسب برای مصارف مختلف

    بدون مواد شیمیایی، نصب آسان و هزینه پایین

    معایب

    هزینه بالا، مصرف آب بالا برای احیا و نیازمند به نگهداری

    اثربخشی پایین، عدم حذف آلاینده‌ها و عدم کارایی در آب ساکن

    خلاصه و ختم کلام در مقاله مقایسه سختی‌گیر رزینی و مغناطیسی

    به خلاصه و ختم کلام این مقاله بسیار مهم رسیدیم. در این مقاله ما به مقایسه سختی‌گیر رزینی و مغناطیسی پرداختیم. این موضوع جزو موضوعات بسیار مهم در مورد سختی‌گیرها به شمار میاید و هر متخصص و کارشناس یا حتی افرادی که قصد خرید سختی‌گیر را دارند باید از آن مطلع باشند.

    در این مقاله علاوه بر مقایسه سختی‌گیر رزینی و مغناطیسی به موضوعات مهمی از جمله: اهمیت انتخاب درست سختی‌گیر، توضیح کامل سختی آب و سختی‌گیر و همین‌طور معرفی سختی‌گیر رزینی و مغناطیسی پرداختیم تا شما به طور کامل با این موضوع آشنا شوید.

    اگر بخواهیم به‌طورکلی به این موضوع نگاهی بی اندازیم باید بگوییم که سختی‌گیر رزینی از سختی‌گیر مغناطیسی بهتر هستند و قوی‌تر عمل می‌کنند.
    اگر به فکر خرید سختی‌گیر رزینی هستید کافی است همین حالا وارد فروشگاه سایت ما یعنی مهام پالایش شوید و اقدام به خرید محصول موردنظر خود کنید.

    این نکته راهم فراموش نکنید که شما عزیزان می‌توانید برای دریافت مشاوره رایگان همین حالا با شماره 09123193979 تماس حاصل کنید تا متخصصین ما اقدام به راهنمایی و همین‌طور مشاوره به شما عزیزان کنند.
    از شما بابت مطالعه این مقاله سپاس گذاریم.

    میانگین امتیازات ۵ از ۵
    از مجموع ۲ رای
    اشتراک‌گذاری مقاله
    5 1 رای
    امتیازدهی به مقاله
    اشتراک در
    اطلاع از
    guest

    0 نظرات
    بازخورد (Feedback) های اینلاین
    مشاهده همه دیدگاه ها
    تماس مستقیم 09123193979